Sensec har utvecklat Sveriges säkraste och mest avancerade applikation för att använda mobilen som ett personlarm/överfallslarm.

Det ska vara enkelt att använda ett personlarm och vad är enklare än att ha larmet i mobilen! Man har den alltid med sig vart man än ska, det är en teknik som vi är van vid att använda. Det är enkelt att få in rutinen att använda larmet och man säkerställer att man alltid har den senaste versionen av larmet.

Om man känner obehag inför ett möte så kan man enkelt spela in ett ljudmeddelande där man kan specificera t ex vilken våning man kommer att befinna sig på och vem man ska träffa. Om det uppstår en situation och man måste larma så följer ljudfilen med till mottagaren som då kan utföra lämplig åtgärd med den extra informationen som underlag.

Larmknappen gör det enkelt att larma i alla situationer, oavsett om mobilen ligger i väskan eller i fickan. Med ett enkelt knapptryck skapas direkt en säker uppkoppling till valfri larmmottagare. Där även knappen ger ifrån sig en kvittens att larmet har gått. Larmet fungerar även utan knapp, direkt i mobilen.

Tack vare våra säkra och avancerade serverlösningar så kan vi göra skräddarsydda anpassningar vad som skall ske vid larm. Vi kan även ge er en möjlighet att i realtid uppdatera och ändra era larmplaner.

Alltid med dig

Har du telefonen med dig har du larmet med dig. Med dom olika tillbehören är det enkelt att alltid ha knappen på sig för att snabbt kunna kalla på hjälp!

Vattensäker och tålig

Vår externa larmknapp är IP67 klassad. Med det menas att knappen kan följa med dit du vill. Oavsett om det är utomhus, till poolen, eller till och med till duschen.

Jag vill bli kontaktad

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom kort!